DeathMarine

Biko 3 尾行3

296 posts in this topic

尾行3 DVD-ROM版

http://www.d-dream.com/detail.php?arg_tno=1211

Vague Game Description by White Masq:

And here's the third and latest of the Biko series. It is still based around stalking as before, with more consideration to the interactivity and gameplay. The targets range from doctors, to gaijin, to waitresses, to students. Depending on how well you stalk, and your approach. You can get either the rape ending, or the love ending with each girl. Still doesn't follow logic, but that didn't stop the making of three of these.

[HentaiShare].Biko.3.rar (1 GB)

hshare.net.Biko.3.Uncensor.English.Menus.7z (18.80 MB)

hshare.net.Biko.3.NoCD.Crack.7z (391.47 KB)

hshare.net.Biko.3.Game.Save.7z (2.47 KB)

HentaiShare.Biko.3.torrent

magnet.pngMagnet Link

post-43-006187600 1278433276_thumb.jpg

post-43-042137900 1278433276_thumb.jpg

post-43-068600100 1278433276_thumb.jpg

post-43-000093600 1278433277_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys great website! I was wondering if I could get a little help? I installed and played Biko 2 just fine. Biko 3 on the other hand is having some problems. I start the setup (Through you I have aplocale) and have my settings set properly in Regional and Language options. It it starts but then gives me an error message (at least I think it's an error message can't read Japanese > :D ). This is during the Install Shield Wizard part I get a message that starts....1155: a bunch of japanese symbols 3.msi a bunch more symbols.

Any clue?

Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

i had this problem too. but have you read the ".diz" manual with the txt editor? my problem was, that i used the wrong windows installer. i had to execute all and unzip the dvd a second time, follow the manual step by step, and viola...it doesnt`t work!

i can install it and patch, can get to the start window (in english), but i cant start it normally. when i press the start button, an only-ok error window(?) appears and the monitor gets black and jump back to desktop :/ > :D

please help me, i want to play this game really!

@ Augiedog33:

unzip the "[H-S].Biko.3.DeathMarine" file

open "[H-S].Biko.3.diz" with text editor:(original by deathmarine)

"Mount BIKO3DVD.MDS using Daemon Tools

M--Use Applocale on setup.exe on the DVD (in the virtuell dvd-drive)

M--The japanese option is the very last one on the language list

M--After Installation, Rename game foler to "Biko3" from "<japanese>" it will (if not, you cant patch it in the folder, remove the underline !)

M--make things easier for yourself when applying the following patches.

M--Uncensor and English Menu patch already contain their own instructions

M--Use Applocale on japanese setting like before to run "NewBiko3.exe" in the

M--game folder.

Anybody here who got the game and run it successfully? May I have a damaged file or am I blind? Please help o_O

Edited by Reptilezero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Reptile!!

Actually, I figured out my problems. I was missing a file. Then had to manually copy the data files...(pain in the butt). But all is going well now..

Thanks again

DeathMarine Edit:( please dont double post )

Ok.

The install finished patches and all. Now my problem is...The game seems to start, but then I get a microsoft error message."NewBiko3 has encountered a problem and needs to close". Then it's the stupid report to microsft or not question.

Any ideas?

Everything is up an running...The game looks great! the only problem I'm having is the fact that I can't seem to figure out how to get off the first screen once the game starts. There is a arrow pointing down, but I can't seem to get to it (neither mouse or keyboard seems to work).

Any ideas...

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks to everyone!! The game is pretty cool! (actually it's REALLY COOL). Great Website DeathMarine!! You guys rock!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

DeathMarine can you help me i cant get this game biko 3 to work i follow the instructions and everything

but when i press start the screen goes black and then back to desktop can someone help me

Share this post


Link to post
Share on other sites

DeathMarine can you help me i cant get this game biko 3 to work i follow the instructions and everything

but when i press start the screen goes black and then back to desktop can someone help me

Just to be sure... is your default Non-Unicode language set to Japanese? That, and the codecs, are the most common causes AFAIK...

~ Ittekimasu ~

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to be sure... is your default Non-Unicode language set to Japanese? That, and the codecs, are the most common causes AFAIK...

~ Ittekimasu ~

No it was set to english was i supposed to change it to japanese?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No it was set to english was i supposed to change it to japanese?

Does anyone know what the problem is i did what ~ Ittekimasu ~ told me to do i think but the screen keeps going black and back to desktop

Share this post


Link to post
Share on other sites

did you read what i said?

yes i did use that program and it still did the same thing i burned 2 dvds one that was mds and the other was an iso so i did the mds first and installed half way so i put the other cd in and it finshed installing then i did everything the instructions told me to do i even use the apploacle and still nothing can you tell me what im doing wrong oh and i burned with alchol 120

Share this post


Link to post
Share on other sites

No it was set to english was i supposed to change it to japanese?

That or use Applocale... I just switch - easier...

did read the NFO? that one that says you have to use Applocale to start that game?

what he said ^_^

The NFO and the FAQ hold all the answers...

Does anyone know what the problem is i did what ~ Ittekimasu ~ told me to do i think but the screen keeps going black and back to desktop

??? o_O

LMFAO!!!

Sorry, couldn't help it... "Ittekimasu" is Japanese for "I'm leaving now" (that assumes I will be back),similar to "over and out" in military communications. My actual nick is BOFH... ^_^

Basically,you should try setting the locale (non-Unicode language) and putting a no-DVD patch. Worked for me.

~ Ittekimasu ~

Share this post


Link to post
Share on other sites

i feel so stupid i got it to work sorry fo causing everyone so much problems

Thanks for all your help Thanks DeathMarine man im such an idoit o_O

Share this post


Link to post
Share on other sites

The install finished patches and all. Now my problem is...The game seems to start, but then I get a microsoft error message."NewBiko3 has encountered a problem and needs to close". Then it's the stupid report to microsft or not question.

Thanks

i am having the same problem.

i did everything that the nfo says. I installed the game used applocale to execute files did patches etc. still when i start the new game exe -newbiko3.exe- (again with applocale ) the INI setting menu comes. But in the menu i cant change any of the display setting when i try to change and save changes it just goes back to default and when i try to start the game a little window with japanese writings pop up and after i push ok a black windows appears then i get a windows error "NewBiko3.EXE has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

I dont know what to do more if anyones knows what to do please send me a pm and explain me i ll really be gratefull. thx in advance...

p.s: i tried japanese in regional too still doesnt work. my grapic card is 128 mb INTEL 915 GM. can it be the cause of problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, I was able to install and run biko 3 without using applocale. The only thing I had to change was, installing east-asian language packages under control panel -> region/language settings -> tab: languages, second box checked :)

I also have installed the english + uncensorpatch (not easy :P ).

The game runs perfect. Also I have no "newbiko3.exe" in my folder. The file's called biko3.exe. :unsure:

The problem with the returning to default settings sounds like "read only" :(

Have you surely used daemon-tools and installed the game from a virtual drive to your hard drive and kept the iso-image mounted? o_O

Share this post


Link to post
Share on other sites

As long as you run the .msi file most illusion games can be installed without a language change, or without a hitch for that matter ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep i m using daemon tools v3.47 with safedisk and securom enabled i guess one of the files is corrupted or my grapic card has some issues with the game. anyways i gave up after the 5th try : d i ll download some other game

thx anyways

Share this post


Link to post
Share on other sites

As long as you run the .msi file most illusion games can be installed without a language change, or without a hitch for that matter ;)

Just for your information: All biko games have only iso-files and all work without language changing /patches or applocale (at least for me). First game I was forced to do that was oppai slider 2. :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was able to solve grimwolf's error of the game closing when you try to play it however i found a new error. Even after installing the patch there is no text in any of the boxes so its extremely hard to move on. To fix the windows error. Reinstall the game using applocale to C:\Biko3. Make sure to change the installation patch and not change it after installing. Then after its been installed explore the image and manually copy the data folder into C:\Biko3 and overwrite everything. Now apply the patch as instructed and run the game using applocale. The only problem is as i mentioned before that there is no text in the game, even if you try to load you cant see the loadfile name text.

Any Ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Into C:\Biko3 and overwrite everything. Now apply the patch as instructed and run the game using applocale. The only problem is as i mentioned before that there is no text in the game, even if you try to load you cant see the loadfile name text.

Any Ideas?

Have you installed "support for east-asian languages" via control panel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you installed "support for east-asian languages" via control panel?

Yes i have i also tried to change the language to Japanese

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now